Berga Bazaar 3

These shots were made at the end of my first day in Riga during the Fashion Week. To be frank, the visit was anything but a lazy vacation trip. We had to actively report from all events. Now I’m trying to go through all the notes I managed to take during the shows, so keep your eyes open for reviews!

Nothing has changed since I first wrote about the perfect coat. As the evenings are still crispy cold, no outfit would be complete without it. I keep wearing mine all the time as it matches all kinds of styles. Originally, the camel coat was designed by MaxMara in 1981, but it still suits any outfit with effortless class.


Кадры были сделаны по завершении первого дня с прибытия на Рижскую неделю моды. Если кому-то может показаться, что я поехала туда отдыхать, спешу сразу вас разуверить. Получив пресс-аккредитацию, нам приходилось присутствовать на каждом мероприятии в этой очень интенсивной программе. Каждый час новый показ или представление. К тому же мы оперативно публиковали обновления с показов. А сейчас я разбираю записи, которые успевала делать после каждого шоу. Поэтому краткие ревью скоро последуют.

С тех пор, как я писала про идеальное пальто, я его почти не снимаю. По вечерам все еще прохладно, поэтому без него не обойтись, и не важно, что я на себя надела джинсы или вечерний наряд. Кстати, впервые пальто верблюжьего оттенка на поясе выпустила марка MaxMara в 1981 году. Прошло время, и сегодня это не только их самая продаваемая вещь в коллекции, но и удивительный предмет верхней одежды, который элегантно дополнит любой образ.

Berga Bazaar 2 Berga bazaar 1Burberry coat; H&M top & skirt; Mango vest; Parfois bag; Zara shoes; Plum D’Or bracelet

ss 2016 Burberryss 2016 Hermesss 2016 Jil Sander
Collections s/s 2016: Burberry, Hermes, Jil Sander
Related Posts:
Following up on our previous photoshoot, check another portion of romantic pictures from our pregnancy session.
Since my pregnancy is coming to its end (week 38), I still find it inspiring
Some photoshoots differ from others atmosphere-wise… How about a special atmosphere of expecting a baby?