This bold baroque styled dress with two contrasting colors is surprisingly easy to wear – I’ve combined it with black tights and creamy bag. Of course, having a huge belly like mine this tapestry print can be very tricky. But I’ve decided to add more drama with baroque-inspired jewelry that (to my mind) understated the general look. Oh, I’ve forgotten to mention – that was my 30/40 pregnancy week. And yes, I wear high heels from time to time. This doesn’t bother either me, or my baby, I guess. )
Платье с орнаментом “а ля Бароко”, на удивление, оказалось, более чем простым в подборе к нему аксессуаров. Играя всего на двух контрастных цветах (чего уже достаточно в данном комплекте), мне удалось избежать перегруза как в деталях, так и в целом образе. Я даже добавила массивное украшение и темно-вишневые губы. Но пока мы фотографировались, светило яркое солнце, и тон помады “посветлел” в раза два. )) 
Да, кстати, фотографии сделаны на 30/40 неделе. И да, я все еще ношу высокие каблуки время от времени. Это никак не отражается на моем физическом самочувствии. Порой, в них я себя чувствую куда комфортней и уверенней, что вполне нормально для девушки. )))

Baroque printed dress, Seppala shoes, Lindex necklace, cream bag.

Collections s/s 2014: Dolce&Gabbana, Dries Van Noten, Valentino