Here’s one of my days spent in Yerevan – full of art and fashion inspiration! :)
Starting from Faina’s Showroom with pretty dresses and accessories, I just couldn’t resist trying something. Unfortunately, there was no chance to meet designer Faina that day, but I’ve managed to meet her during the fashion show. 
Делюсь одним своим днем в Ереване, где на каждом квадратном метре города можно найти вдохновляющий тебя арт-объект!:) Начиная с невероятно уютного шоурума Фаины, где было много красивых платьев и аксессуаров, я не смогла устоять и не примерить одно из них. К сожалению, нам не удалось встретиться с Фаиной у нее в магазине, но позже на показе нас представили друг другу. Думаю, в следующем году обязательно  наверстать упущенное.)
Here are the pictures from Vernissage. This is a market place where local craftsmen share their artwork. I could stay there for days looking for endless inspiration!
А тут уже какие то детали, которые мне удалось запечатлеть на Вернисаже. Там можно увидеть и понаблюдать за неповторимым мастерством местных ремесленников, которое сложно описать словами! “Нужно вдохновение? – Вам на Вернисаж!” )
Great people think alike ) Extremely nice guys with good sense of taste and humor. We’ve spent several hours chatting, though it was the first time we’ve met each other. 
Please meet Armen Galyan: fashion blogger on FashionBlog.am, stylist & presenter;
“Хорошего человека видно издалека”. ) В Ереване познакомились с очень классными ребятами с отличным чувством стиля и юмора. При встрече, мы проболтали пару часов несмотря на то, что ранее даже не были знакомы. Уверена, на этом общение не прервется. 😉
Познакомьтесь –  Армен Галян – блоггер на FashionBlog.am, стилист и ведущий;
True fan of Sergei Parajanov’s Art! He’s amazing! If you haven’t herd about him, just google it! :)
Я фанат творчества Сергея Параджанова! Если вы о нем не слышали, Вам стоит о нем погуглить! )
Two paintings from the local art-gallery. Haven’t remembered the author names and titles, but I would name them “Night & Day @ Yerevan!” This totally describes our color mood during the vacation.
Две яркие картины из небольшой арт-галереи. Не запомнила имя автора и название самих картин, представленных ниже. Но как мне показалось, они отлично описали “ночь и день в Ереване” в цветовом решении! 
       
Each arch in the city has its own theme. I’ve seen many of them, but to be frank – this painted girlish room was my favorite. :) 
Каждая арка в городе имеет свою тематику и раскрашена в нее. Мне понравились все, что я встречала на своем пути, но эта, пожалуй, была мне больше всего близка по настроению того вечера. :)
Related Posts:
  Edita Prosyan Though I’m a bit late with this post,
Knitting is definitely no longer a hobby for grandmothers. As we are heading towards the
My last visit to Yerevan was quite intense: public speech on Fashion Trade Show, TV-interview,