Frankly speaking, I’m not a big fan of such kind of design. Marija Posa perfectly knows what to do with the form. What I did like – was the graphic print on the garments. It looked like a sketch of watercolors and pencils transferred on a blank textile. Recently I’ve found this technique during my art/design classes. This collection is a good example of how to mix different techniques in a single whole. 
Откровенно говоря, я не особо люблю такого типа дизайн. Хотя, еще с прошлого года я обратила внимание на то, что Marija Posa почти в совершенстве владеет формой. Больше всего я оценила принт на тканях. Сложилось ощущение, что дизайнер делала очередные наброски на бумаге акварелью и ручкой, а затем результат перенесла на текстиль. Я сама только недавно открыла для себя такую технику на своих уроках в школе дизайна. Очень интересно пробовать различные нестандартные худ.изобразительные техники и потом видеть, как это может выглядеть в живую. )
Related Posts:
Press day is a good option for media workers to get to know all the
Kaubamaja Recently, I've come across a post, where a girl compared
Giambattista ValliArmani PrivéElie SaabJean Paul GaultierViktor & RolfFendiValentinoAlexandre VauthierBouchra JarrarZuhair MuradMaison MargielaChanelSchiaparelliChristian DiorUlyana SergeenkoAtelier Versace