Hot, hot, hot! It was terribly hot that day in Milan! Then the unbearable heat suddenly turned into the closeness of the weather (check the sky on the last pictures). And TA-DAAM – hailstorm. The heaviest I’ve ever seen and felt. We were wet from head to toes.  I had a feeling I was totally nude – white dress became transparent. )) But still, before the the weather cataclysm, we’ve managed to climb up to Duomo Cathedral (breathtaking), explore Sforza Castle, walk down the Sempione, visit Aquarium and later go for shopping. But in general, I was really expecting more from this city – at least from the architecture…

Жара, жара, жара! В тот день в Милане была невыносимая жара, которая плавно перешла в ещё более невыносимую духоту. Дышать было нечем, т.к. воздух был сдавлен. На последних фотографиях можно увидеть цвет неба. )) Совершенно неожиданно (сами не поняли как) на нас полился “сумасшедший” дождь (с грозой) и градом с размером в теннисный мячик! Промокли с ног до головы. У меня было ощущение, что платье на мне растворилось – оно до неприличия просвечивало. ))
Но до того времени, как природные катаклизмы прервали наши планы, мы все же успели зайти, а затем и подняться в готический собор Дуомо. Вид сверху потрясающий! Затем посмотреть на замок Кастелло-Сфорцеско, прогуляться по парку Семпионе, осмотрев все достопримечательности с башни Торре Бранка, и даже посетить аквариум. Ну а вечером, придя в себя после неожиданного “холодного душа”, отправились по магазинам. Благо, работают они в Милане допоздна. Но в целом, от города мы ожидали немного большего, в частности от архитектуры… Нам он показался немного мрачным и не очень гостеприимным.

Bershka dress, TrendExpress sandals, Aldo necklace, Lindex belt, H&M scarf & braclets
Related Posts:
I personally love flared pants which are so trendy this fall. Slim-fitting top can become
Wearing all back is no guarantee anymore of being well dressed, at least for now.
In summer little white dress (LWD) can become a great alternative to a little black