To be honest – it is rarely indeed that I wear short tight-fitting dress with high-heels. So far as I find it inappropriate for the everyday life.  As there was a big occasion that day, I couldn’t resist trying.
This lilac color is new in my wardrobe ( not counting the nail polish)).  Very soft and mild shade with an extra pleats in a dress made it a bit sophisticated. The sandals slightly repeated the X-shaped silhouette.

Публикацию надо было назвать “Смелый выход”. ))) Откровенно говоря, такое случается крайне редко, чтобы с очень коротким облегающим платьем я надела высокие каблуки. Хотя бы потому, что наряд не совсем подходит для повседневной жизни, и я себя в нем чувствую крайне некомфортно. Но в  тот день был особый повод надеть что то новое и нарядное. 😉
Сиреневый цвет в моем гардеробе встречается не так уж часто (большое упущение!), но этот мягкий и приглушенный оттенок лилового запал мне в душу. Легкая драпировка верхней части наряда необычно “спадала” с плеч. Только потом я обратила внимание, что Х-образный силуэт у меня повторился как на платье, так и в обуви. )) 


Vila dress & earrings, Blanco sandals


Collections s/s 2012: Gianfranco Ferré, Giorgio Armani, Donna Karan
Related Posts:
To be frank, there aren’t many options when it comes to pretty pregnant outfits. The
I always need florals in my closet – a definite essential for the summer season,
If you love showing skin, being modest at the same time, neutral shades and a