On Friday we’ve attended the 80 Autosalon de Geneve. Well, I can say that it was quite good, even better than the previous year. This time we chose the working day ( cause last year we went on Sunday and it was horrible – too many visitors).
Innumerous cars with the fab design made my own impression. It looked like the 50% of the visitors were Barbies or PIMPs. I won’t split hairs with talking about the tunning and the endless quantity of the luxurious cars. I’ve just made a video to mark everything there was exhibited. I’m not a specialist to judge these cars from the professional point of view.

В пятницу мы посетили 80-ый Женевский автосалон. Могу отметить то, что он был получше, чем в прошлом году, да и количество посетителей увеличилось на 7%. В этот раз мы выбрали будний день для выставки, так как год назад мы поехали в самый последний день(воскресение) и это было очень утомительно пробиваться через толпы народа, чтобы посмотреть на ту или иную модель.
Многочисленные гламурные машины произвели на меня отдельное впечатление. Сложилось такое впечатление, что ровно половина посетителей, приехавших на автосалон, состояла из “кукол Барби” и модных хип-хоперов.)) Я не буду вдаваться в подробности и рассказывать о всех тюнингах и бесконечном количестве машин класса люкс. Мне было проще и интересней сделать видео всего того, что на этом салоне выставлялось. Я ведь не специалист, чтобы оценивать и рассуждать на эту тему с профессиональной точки зрения.

For more professional and further information, visit 80ый Женевский Автосалон
Related Posts:
Last Friday there's been held a vlogging workshop organized by Halens clothing brand and Polhem
Due to my Armenian origin, I would like to share an example of a great
On Valentine's day I've finally seen probably the most anticipated movie of the year -